TLF 63 85 40 40 - FAKS: 63 85 40 41, BAKKEVEIEN 1, 1940 BJØRKELANGEN Åpningstider: Mandag – fredag kl 0800-1600 Lørdag og Kvelder etter avtale

PERSONVERNERKLÆRING

Det er viktig for Amundrød Stenindustri AS at personvern ivaretas, og at du som kunde forstår hvordan vi bruker personopplysningene, enten dine, eller for den du representerer. Denne erklæringen inneholder informasjon om hvilke opplysninger vi samler inn, hvorfor, og hva vi bruker opplysningene til.

Informasjon som samles inn

Opplysninger vi mottar ved kjøp/forespørsel om våre produkter og tjenester kan være navn, e-post, telefonnummer, fødselsdato, dødsdato, adresse, navn på etterlevende, slektsforhold m.m. Amundrød Stenindustri AS vil kun bruke opplysningene til å levere produkter og tjenester som avtalt.

Informasjonssikkerhet, innsyn og sletting av data

Vi har etablert rutiner i organisasjonen og på våre tekniske plattformer for å sikre at personopplysninger ikke kommer på avveie, og alle våre ansatte har signert en taushetserklæring. Når det gjelder våre IT-løsninger så blir disse ivaretatt via vår IT-leverandør som vi også har en databehandleravtale med. Databehandleravtale foreligger også med vår regnskapsfører og samtlige av våre underleverandører. De personopplysningene vi har registrert om deg og/eller den du representerer har du rett til å få innsyn i/hentet ut når du måtte ønske ved henvendelse til Amundrød Stenindustri AS. Samtykket du har gitt kan du trekke tilbake når som helst og dine personopplysninger vil bli slettet hvis/når du ønsker det.

Oppbevaring av data

Vi oppbevarer ikke personopplysningene lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen. Personopplysninger vedrørende kjøp av varer og tjenester som er lovpålagt i forbindelse med ordre/fakturering kan ikke bli slettet før oppbevaringsplikten utløper. Kontrakter ved. gravsteiner oppbevares utover 10 år. Amundrød Stenindustri AS har vurdert at det, pga. informasjon til/for etterlevende, foreligger et behandlingsgrunnlag for oppbevaring av disse kontraktene utover 10 år. Kontrakter vedr bestilling av skifer oppbevares i 5 år år, siden 2016 digitalt. Amundrød Stenindustri AS 11.12.2019